LG Artcool luft-luftvärmepump

Med en luftvärmepump från LG sänker du dina energikostnader direkt. Artcool har ett COP(verkningsgrad) på hela 4,6 vilket innebär att för varje krona det kostar att driva värmepumpen kan du få upp till 4,6 kronor tillbaka. LG Artcool använder sig av inverter-teknologi kombinerat med en BLDC kompressor. Detta ger dig en hög effektivitet och en låg energikostnad.

Fördelar

LG Artcool

  • Hög effektivitet
  • Snygg design
  • Nordenanpassad
  • Luftrening
  • Ytbehandlad
  • Låg ljudnivå
  • Anpassat luftflöde
  • Luftkonditionering

Du hittar den tekniska specifikationen här!

Nordenanpassad luft-luftvärmepump

LG Artcool är anpassad för att klara våra kalla vintrar. Många värmepumpar är byggda för varme klimat och klarar inte av att ge värme vid kalla utohustemperaturer. LG Artcool är testad i nordiskt klimat under ett helt år och klarar därför att leverera värme även under extrema utomhustemperaturer.

Luftrening med LG Artcool

LG Artcool har ett specialutvecklat luftreningsfilter som jobbar i olika steg för att ge dig en renare inomhusluft. Första steget är ett NEO-plasma filter som minskar små partiklar. Till exempel tar det bort mögel och fint damm. Detta följs av ett trippelfilter som tar bort dåliga lukter så som rök eller matos. Allt detta följs av ett allergifilter som försäkrar att du får en hälsosam inomhusluft. Allergenerna i luften förstörs och fastnar i ett filter. Du får en frisk och ren luft som är bra för alla i familjen. Filterna har även automatisk självrengöring vilket förhindrar bakterier från att samlas.

LG luftreningsfilter

Anti Corrosion Gold – för lång hållbarhet

Med hjälp av LGs särskilt framtagna ytbehandling Anti Corrosion Gold får du en värmepump som står sig mot rost under en lång tid. Utomhusdelen är tillverkad i galvaniserat stål och såväl pumpen som galler och skruvar är ytbehandlade med Anti Corrosion Gold. Detta ger dig en värmepump med lång hållbarhet som inte rostar sönder i dåligt väder.

Anpassat luftflöde med LG

LG Artcool anpassar riktiningen på luftflödet för att ge dig en så jämn temperatur som möjligt. Varm luft riktas nedåt eftersom den sedan stiger av sig själv. Artcool går också att använda som luftkonditionering och kall-luft riktast då vertiklalt för att nå så långt ut i rummet som möjligt. Du får en skön bris av kyla hela 10 meter bort i rummet.

Snygg design med LG Artcool

Artcool har en snygg och slimmad design och kan därför med fördel placeras centralt i hemmet. Luftvärmepumpen finns i tre olika färger (Mirror, Silver, White) och har kromdetaljer och en front av härdat glas.

Tilbehör till LG luftvärmepump

Med praktiska tillbehör får du ut lite mer av din LG luftvärmepump. Via länkarna nedan hittar du information om mobilstyrning och skydd.

– Mobilstyrningen för LG luft-luftvärmepump

– Värmepumpstak eller värmepumpsskydd för längre hållbarhet

Köpa LG Artcool

Om du är intresserad av att köpa LG Artcool föreslår vi att du vänder dig till Polarpumpen. Telefonnummer 0770 – 777 600 eller så kan du klicka dig vidare på länken nedan:

– Köpa LG Artcool