LG Nordic Prestige luft-luftvärmepump

Den senaste luft-luftvärmepumpen från LG fick bra testresultat i Energimyndighetens test 2013.

Fördelar

  • LG Nordisk PrestigeEffektiv
  • Nordenanpassad
  • Automatisk rengöring av filter
  • Luftrening
  • Luftkonditionering
  • Låg ljudvolym
  • Anpassat luftflöde
  • Underhållsvärme

Du hittar den tekniska specifikationen här!

Nordenanpassad luft-luftvärmepump

LG Nordic Prestige är Nordenanpassad in i minsta detalj. Det är därför testresultaten kan bli så bra. Den är helt enkelt till för att ge bra värme i kalla Norden.

Underhållsvärme med LG Nordic Prestige

Med funktionen underhållsvärme kan du säkerställa att sommarstugan eller fritidshuset mår bra, när ni inte är på plats. Samtidigt slipper du betala onödigt dyra elräkningar bara för att värmen måste stå på. Underhållsvärme skyddar rören från att frysa sönder och motverkar problem med fukt, röta och mögel.

Mobilstyrning – det perfekta tillbehöret

Med mobilstyrning till din LG luftvärmepump har du alltid kontroll på din uppvärmning. Du har alltid koll på det aktuella läget och kan ändra inställningar vid behov. Du blir också varnad om det är strömavbrott eller om värmen plötsligt skulle sjunka. På så sätt kan du vidta åtgärder innan det blir dyrt.

– Läs mer om mobilstyrning av LG luft-luftvärmepump

Extra skydd till luft-luftvärmepumpens utedel

Värmepumpens utedel är tillverkad för att klara de påfrestningar det innebär att vistas ute i väder och vind. Samtidigt är det svenska klimatet ovanligt påfrestande och värmepumpen mår helt enkelt bättre om den får extra skydd mot nederbörd och den håller då även längre.

– Läs mer om värmepumpsskydd och värmepumpstak

Utmärkta testresultat för LG Nordic Prestige

Energimyndigheten testade LG Nordic Prestige i mars 2013. Testresultaten var bra och LG Nordic Prestige marknadsförs därför ofta som ”bäst-i-test”. Energimyndigheten utser aldrig vinnare i sina tester, men sant är att LG Nordic Prestige har de bästa uppmätta resultaten i ett par kategorier – störst besparing i större hus i Malmö och Borås (ett resultat som delas med en annan värmepump). Dock är det viktigt att komma ihåg att Energimyndighetens tester inte säger något om hur väl en värmepump håller i längden.

– Till Energimyndighetens testresultat.

Köpa LG Nordic Prestige

Om du vill köpa LG Nordic Prestige rekommenderar vi att du vänder dig till Polarpumpen. Du kan antingen ringa på 0770 – 777 600 eller använda dig av länken nedan:

– Köpa LG Nordic Prestige