LG Libero luft-luftvärmepump

Libero är LGs kraftfulla luftvärmepump med ett COP-värde på upp till 4,6 och en värmekapcitet på upp till 6,0 kW. Den ger dig höga energibesparingar och är ett bra alternativ när du vill sänka dina energikostnader rejält.

FördelarLG Libero med LG Libero

  • Hög effektivitet
  • Nordenanpassad
  • Luftrening
  • Ytbehandlad
  • Låg ljudnivå
  • Anpassat luftflöde
  • Luftkonditionering

Du hittar den tekniska specifikationen här!

Nordenanpassad luft-luftvärmepump

Libero är anpassad för att klara våra kalla vintrar. Många värmepumpar är byggda för ett varmare klimat och klarar inte av att ge värme vid kalla utohustemperaturer. LG Artcool är testad i nordiskt klimat under ett helt år och klarar därför att leverera värme även under extrema utomhustemperaturer.

Luftrening med LG Libero

LG Libero har ett specialutvecklat luftreningsfilter som jobbar i olika steg för att ge dig en renare inomhusluft. Första steget är ett NEO-plasmafilter som minskar små partiklar. Till exempel tar det bort mögel och fint damm. Detta följs av ett trippelfilter som tar bort dåliga lukter så som rök eller matos. Allt detta följs av ett allergifilter som försäkrar att du får en hälsosam inomhusluft. Allergenerna i luften förstörs och fastnar i ett filter. Du får en frisk och ren luft som är bra för alla i familjen. Filterna har även automatisk självrengöring vilket förhindrar bakterier från att samlas.

Anti Corrosion Gold ger lång hållbarhet

Med hjälp av LG’s särskilt framtagna ytbehandling Anti Corrosion Gold får du en värmepump som står sig mot rost under en lång tid. Utomhusdelen är tillverkad i galvaniserat stål och såväl pumpen som galler och skruvar är ytbehandlade med Anti Corrosion Gold. Detta ger dig en värmepump med lång hållbarhet som inte rostar sönder i dåligt väder.

Tillbehör till luft-luftvärmepump

Med tillbehör till din LG luft-luftvärmepump kan du få ut lite extra från din värmepump.

– Mobilstyrning

– Värmepumpstak eller värmepumpsskydd

Köpa LG Libero

Om du funderar på att köpa en LG luft-luftvärmepump föreslår vi att du vänder dig till Polarpumpen. Du når Polarpumpen på 0770 – 777 600 eller via länken nedan.

– Köpa LG Libero

Anpassat luftflöde

LG Libero anpassar riktiningen på luftflödet för att ge dig en så jämn temperatur som möjligt. Varm luft riktas nedåt eftersom den sedan stiger av sig själv. Libero går också att använda som luftkonditionering och kall luft riktast då vertiklalt för att nå så långt ut i rummet som möjligt. Du får en skön bris av kyla hela 10 meter bort i rummet.

LG luftflöde