Mobilstyrning till LG luft-luft

Styr din LG luft/luftvärmepump med mobilen. Du får kontroll på din uppvärmning var du än befinner dig och kan känna dig trygg med att allt fungerar som det ska, även när du inte är på plats.

Ändra värmepumpens inställningar på distans

Med mobilstyrning ändrar du enkelt värmepumpens inställningar på distans. Du kan ändra en rad olika inställningar – allt efter det aktuella behov. Kanske ska du snart åka dit? Då kan du öka värmen, så det är varmt och skönt när du kommer fram.

Ta emot varningar från luft-luftvärmepumpen

Med mobilstyrning kan du få varningar direkt till din mobil. Om strömmen har gått eller värmen sjunker, får du veta detta och har tid att bestämma åtgärder utifrån de rapporter du får.

Perfekt i sommarstugan

Mobilstyrning är ett perfekt tillbehör till sommarstugan. En bättre sommarstugevakt får man leta efter. Om det blir inbrott och en dörr eller fönster lämnas öppet, kan värmen i stugan sjunka fort, med sönderfrusna rör som resultat. Med AirPatrol får du en varning vid temperaturfall och har därför tid att vidta åtgärder, innan det är för sent. Du får också varningar vid strömavbrott. Något som också kan ställa till det om strömavbrottet är långvarigt.

SMS eller app för styrning av luft-luftvärmepumpen

Mobilstyrning styrs via SMS eller WiFi. Oavsett vilken kommunikation systemet använder finns en användarvänlig app, som finns för Android, iPhone och Windows. Välj själv vilket som passar dig bäst! Med SMS-styrning kan du få varningar vid strömavbrott; något som inte fungerar med WiFi-styrning, eftersom WiFi-nätet ligger nere vid strömavbrott.

Köpa mobilstyrning till LG luftvärmepump

Om du funderar på att köpa mobilstyrning till din LG luftvärmpump, rekommenderar vi att du vänder dig till Polarpumpen – telefonnummer 0770 – 777 600. Du kan också klicka dig vidare på länken nedan.

– Köpa till LG värmepump