LG White single split luft-luftvärmepump

White single split från LG är luftvärmepumpen för dig som vill ha en stabil pump till ett bra pris. Den har en värmekapacitet på upp till 6,0 kW och får ett COP på upp till 4,2. White single split fungerar lika bra som luftkonditionering, under varma sommardagar, som värmekälla under kall vinter.

FördelarLG White single split

  • Bra pris
  • Luftrening
  • Ytbehandlad
  • Låg ljudnivå
  • Luftkonditionering

Du hittar den tekniska specifikationen här!

Luftrening

White single split har ett specialutvecklat luftreningsfilter som jobbar i olika steg för att ge dig en renare inomhusluft. Första steget är ett NEO-plasma filter som minskar små partiklar. Till exempel tar det bort mögel och fint damm. Detta följs av ett trippelfilter som tar bort dåliga lukter så som rök eller matos. Sist ut är ett allergifilter som försäkrar att du får en hälsosam inomhusluft. Allergenerna i luften förstörs och fastnar i ett filter. Du får en frisk och ren luft som är bra för alla i familjen. Filterna har även automatisk självrengöring, vilket förhindrar bakterier från att samlas.

Inverterteknik

Alla värmepumpar från LG använder sig av inverterteknik. Pumpen använder sig inte av ett konstant varvtal utan anpassar sig efter behov. Detta gör din luftvärmepump effektivare och du sparar in på energikostnaden. Den blir billig i drift och ger dig en låg ljudnivå.

Inverterteknik

Anti Corrosion Gold

Med hjälp av LGs särskilt framtagna ytbehandling Anti Corrosion Gold får du en värmepump som står sig mot rost under en lång tid. Utomhusdelen är tillverkad i galvaniserat stål och såväl pumpen som galler och skruvar är ytbehandlade med Anti Corrosion Gold. Detta ger dig en värmepump med lång hållbarhet som inte rostar sönder i dåligt väder.

Köpa LG White Single Split

Vänd dig till Polarpumpen om du funderar på att köpa en LG White Single Split. Du når företaget på 0770 – 777 600 eller via länken nedan.

– Köpa LG White Single Split