Om oss

Den här sidan är till för att informera om LG värmepumpar, så att du i lugn och ro kan läsa på och ta del av nyttig information, om du funderar på att skaffa en LG värmepump. Det är inte LG:s officiella sida.

Så vilka är vi?

Vi som ligger bakom sidan heter Polarpumpen AB. Vi säljer, installerar och servar värmepumpar, och har lång erfarenhet inom branschen. Vi är Nordens största leverantör av luftvärmepumpar på internet och LG är ett av märkena i vårt stora sortiment.

Kvalitet till låga priser

Vi tycker det är viktigt att erbjuda våra kunder god kvalitet till bra priser. Vi säljer därför bara märken, som vi tror på – märken som håller hög kvalitet. Genom att sälja stora mängder värmepumpar kan vi hålla nere priserna.

Till hela Sverige

Genom vår e-butik säljer vi värmepumpar över hela Sverige och kan dessutom erbjuda installation tillsammans med värmepumpen. Vi har ett stort nätverk av installatörer, som täcker hela Sverige.

Viktigt med bra information

Samtidigt vill vi också att våra kunder ska kunna ta till sig information och därför finns den här siten. Här kan du läsa på om LG värmepumpar och få svar på dina frågor.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? Vill du ha en offert på LG värmepump? Följ länkarna nedan för kontaktuppgifter eller offerförfrågan.

– Till våra kontaktuppgifter

– Till offertförfrågan